TRANSPORTUL IN SIGURANTA ESTE PRIORITATEA NOASTRA!
image

Prezentare CSA TAHOSISTEM

CSA TAHOSISTEM SRL este o societate privata, infiintata in anul 2008, care prin oferirea serviciilor de montaj, verificare si service tahografe, limitatoare viteza si incalzitoare stationare, precum si a unor produse din domeniul transporturilor rutiere, este alaturi de clientii sai oricand este nevoie.

CSA TAHOSISTEM SRL are ca obiect de activitate prestarea de servicii si anume "Intretinerea si repararea autovehiculelor" - Cod CAEN 5020, precum si comercializarea de produse din domeniul transportului rutier cum ar fi: statii radio, microfoane, antene, accesorii.

Societatea, cu sediul in Cisnadie, isi desfasoara activitatea la cele doua puncte de lucru: in Talmaciu - DN7 KM 265+500 (Incinta reprezentantei Scania) si in Sibiu, strada Surii Mici (Incinta reprezentantei MAN), detinand un personal calificat care ii asigura increderea clientilor din judetul Sibiu si nu numai.
Din anul 2009, CSA TAHOSISTEM SRL este distribuitor al tahografelor VR si Stoneridge, al limitatoarelor de viteza Elson Truck, Sturdy si Romantic dar si la incalzitoarelor Eberspacher si Webasto.

CSA TAHOSISTEM SRL activeaza pe piata prestarilor de servicii practicand cele mai bune preturi de pe piata, reusind sa atraga clientii prin calitatea ridicata si pretul scazut al serviciilor oferite.
Firma noastra este specializata in servicii de calitate, oferite cu promptitudine si profesionalism, in domeniul echipamentelor pentru SIGURANTA TRANSPORTURILOR RUTIERE precum:
- Tahografe analogice si digitale; 
- Limitatoare de viteza; 
- Sisteme de masurare a consumului de combustibil,direct sau prin GPS (internet); 
- Sisteme de radiocomunicatii rutiere. 

Pentru Tahografe se executa reparatii in garantie si post garantie la preturile cele mai mici.
SUNTEM UNICI IMPORTATORI PE TARA PENTRU:
- Programator Tahografe CD 400;

Suntem preocupati si de confortul calatorilor sau soferilor asigurind echipamente si service:
- Incalzitoare Webasto si Eberschpacher; 
- Instalatii de aer conditionat; 
- Frigidere de cabina.

PROGRAMUL DE LUCRU: 
LUNI - VINERI: 9 - 17